Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej.
Zamówienia hurtowe
Polski
(0)

produkty

Aktualności

Certyfikaty

11 maj, 2016
Certyfikaty

Podczas jubileuszowego audytu uznanie Loży Ekspertów Programu "Doceń polskie" zdobyły EKO Czerwone pomarańcze w syropie, EKO Limonki w syropie oraz EKO Cytrynki w syropie.

Propozycje te stanowią połączenie certyfikowanych ekologicznych owoców z cukrem trzcinowym BIO. Cytrynki, limonki i czerwone pomarańcze w syropie są znakomitym dodatkiem do herbaty, poprawiają także smak orzeźwiających napojów i deserów. Co więcej, nagrodzone produkty można dodawać do mięs (zwłaszcza drobiu) oraz pieczonej ryby. Plasterki owoców, jak również sam syrop w którym są zanurzone, warto dodawać również do dressingów i sałatek.

Wszystkie wymienione specjały otrzymały maksymalne noty za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny. Jury programu przyznało im zatem nie tylko godła promocyjne, ale i tytuły TOP PRODUKT. Warto przypomnieć, że dwie inne propozycje ETERNO, Cytrynki z rumem i Pigwa w syropie także zachwyciły jury programu „Doceń polskie”. Oba specjały dwukrotnie zdobyły certyfikaty jakości i tytuły TOP PRODUKT. Czy potrzeba lepszej rekomendacji?

Najnowsze przepisy
Letni jogurt z borówkami
31 lipiec, 2018
Lekkie i chrupiące gofry
6 lipiec, 2018
Domowe lody z malinami
26 czerwiec, 2018
Najnowsze aktualności
21
wrzesień
Nagroda Polski Producent Żywności
Czytaj więcej
17
wrzesień
Jesienne spotkania
Czytaj więcej
11
maj
Polski Producent Żywności 2018
Czytaj więcej