Wyszukaj na stronie:

Certyfikaty

11 Maja 2016
Certyfikaty

Podczas jubileuszowego audytu uznanie Loży Ekspertów Programu "Doceń polskie" zdobyły EKO Czerwone pomarańcze w syropie, EKO Limonki w syropie oraz EKO Cytrynki w syropie.

Propozycje te stanowią połączenie certyfikowanych ekologicznych owoców z cukrem trzcinowym BIO. Cytrynki, limonki i czerwone pomarańcze w syropie są znakomitym dodatkiem do herbaty, poprawiają także smak orzeźwiających napojów i deserów. Co więcej, nagrodzone produkty można dodawać do mięs (zwłaszcza drobiu) oraz pieczonej ryby. Plasterki owoców, jak również sam syrop w którym są zanurzone, warto dodawać również do dressingów i sałatek.

Wszystkie wymienione specjały otrzymały maksymalne noty za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny. Jury programu przyznało im zatem nie tylko godła promocyjne, ale i tytuły TOP PRODUKT. Warto przypomnieć, że dwie inne propozycje ETERNO, Cytrynki z rumem i Pigwa w syropie także zachwyciły jury programu „Doceń polskie”. Oba specjały dwukrotnie zdobyły certyfikaty jakości i tytuły TOP PRODUKT. Czy potrzeba lepszej rekomendacji?

Certyfikaty
Certyfikaty
Certyfikaty

Najnowsze przepisy

Arabski mleczny pudding
Arabski mleczny pudding
11 Maja , 2016
Agrestowe ciasto kruszonkowe
Agrestowe ciasto kruszonkowe
11 Maja , 2016
Domowy kisiel z syropu z czarnego bzu
Domowy kisiel z syropu z czarnego bzu
11 Maja , 2016

Najnowsze aktualności

Patriotyzm konsumencki - wywiad
Czytaj więcej
AGRO POLSKA
Czytaj więcej
Toffeta w wersji EKO
Czytaj więcej

Znajdź nas:

Newsletter

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się już dziś!

Ta strona internetowa chroni twoją prywatność poprzez przestrzeganie EU General Data Protection Regulation (RODO). Nie wykorzystamy Twoich danych w żadnym celu, na który nie wyrażasz zgody. Prosimy o zgodę na korzystanie z anonimowych danych, aby poprawić jakość korzystania z naszej witryny. Polityka cookies