Wyszukaj na stronie:

Kasza jaglana z mango i borówkami

15 Kwietnia 2016
Kasza jaglana z mango i borówkami
ok. 30min.
Łatwe
śniadanie
2 osoby

Bardzo proste i sycące śniadanie na bazie bezglutenowej kaszy jaglanej, owoców mango zanurzonych w słodkim syropie i kwaskowych borówek. Pyszne i zdrowe.

Składniki
kasza jaglana - 2/3 szklanki
borówki amerykańskie - 200g
mango z wanilią ETERNO- 1 słoiczek
Sposób przygotowania

Kaszę ugotuj zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Do ugotowanej kaszy dodaj syrop ze słoiczka i delikatnie wymieszaj. Przełóż do miseczek

Podawaj z borówkami i mango. Dobrze smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno.

Kasza jaglana z mango i borówkami
Kasza jaglana z mango i borówkami
Kasza jaglana z mango i borówkami
Kasza jaglana z mango i borówkami
Kasza jaglana z mango i borówkami
Kasza jaglana z mango i borówkami
Kasza jaglana z mango i borówkami
Kasza jaglana z mango i borówkami

Najnowsze przepisy

Smoothie Bowl
Smoothie Bowl
15 Kwietnia , 2016
Napar z jabłek i rozmarynu z syropem z kwiatu czarnego bzu
Napar z jabłek i rozmarynu z syropem z kwiatu czarnego bzu
15 Kwietnia , 2016
Grillowany dorsz w miodowej marynacie
Grillowany dorsz w miodowej marynacie
15 Kwietnia , 2016

Najnowsze aktualności

Targi WorldFood Poland 2023
Czytaj więcej
Regulamin konkursu pt.: Stwórz własny zestaw
Czytaj więcej
Wywiad w Radio Warszawa
Czytaj więcej

Znajdź nas:

Newsletter

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się już dziś!

Ta strona internetowa chroni twoją prywatność poprzez przestrzeganie EU General Data Protection Regulation (RODO). Nie wykorzystamy Twoich danych w żadnym celu, na który nie wyrażasz zgody. Prosimy o zgodę na korzystanie z anonimowych danych, aby poprawić jakość korzystania z naszej witryny. Polityka cookies