Wyszukaj na stronie:

Roślinna latte z bezikami

18 Sierpnia 2021
Roślinna latte z bezikami
10 minut
łatwe
Napój
2 osoby

Idealny deser na letni podwieczorek. Zaskocz nim swoich przyjaciół.

Składniki

Kawa Espresso Siciliano

1 szklanka mleka roślinnego np. Kokosowe Barista

Garść drobnych bezików

2 łyżeczki miodu lub syropu do kawy Eterno

Sposób przygotowania

Kawę parzymy ulubioną metodą.

Mleko kokosowe lekko podgrzewamy i ubijamy.

Do wysokich naczyń wlewamy ubite mleko i powoli dodajemy kawę.

 Dekorujemy dużą ilością bezików i polewamy miodem.

Smacznego!

Wskazówki

Zamiast miodu użyj jeden z syropów do kawy, np. piernikowylub migdałowo - czekoladowy.

Roślinna latte z bezikami

Produkty, które mogą się przydać

Syrop korzenny
Syropy
Syrop korzenny
15.20 PLN
Syrop cynamonowo-karmelowy
Syropy
Syrop cynamonowo-karmelowy
14.30 PLN
Kawa Espresso Siciliano w puszce
Kawy
Kawa Espresso Siciliano w puszce
25.20 PLN
Kawa Espresso Siciliano w tubie
Kawy
Kawa Espresso Siciliano w tubie
16.00 PLN
Syrop o smaku migdałowo - czekoladowym
Syropy
Syrop o smaku migdałowo - czekoladowym
15.20 PLN
Kawa Espresso Siciliano w torebce
Kawy
Kawa Espresso Siciliano w torebce
16.70 PLN

Najnowsze przepisy

Menu Świąteczne - Ciastka ślimaki z powidłami
Menu Świąteczne - Ciastka ślimaki z powidłami
18 Sierpnia , 2021
Mini tarty z budyniem i malinami
Mini tarty z budyniem i malinami
18 Sierpnia , 2021
Pieczona jaglanka z wiśniami
Pieczona jaglanka z wiśniami
18 Sierpnia , 2021

Najnowsze aktualności

Wywiad w Radio Warszawa
Czytaj więcej
Targi Natura Food 2022
Czytaj więcej
Artykuł pt.: "Zakręcony biznes"
Czytaj więcej

Znajdź nas:

Newsletter

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się już dziś!

Ta strona internetowa chroni twoją prywatność poprzez przestrzeganie EU General Data Protection Regulation (RODO). Nie wykorzystamy Twoich danych w żadnym celu, na który nie wyrażasz zgody. Prosimy o zgodę na korzystanie z anonimowych danych, aby poprawić jakość korzystania z naszej witryny. Polityka cookies