Wyszukaj na stronie:

Kanapka z Pastrami i Jamonezem

14 Września 2021
Kanapka z Pastrami i Jamonezem
10 minut
łatwe
Przekąska
1 osoba

Kanapka do zabrania ze sobą jako przekąska w szkole czy pracy.

Składniki

Ciabata 2szt

Jamonez 4 łyżki

Sałata 2 liście

Pomidor 1szt

Pastrami 100 g

Rzodkiewka 4szt

Sposób przygotowania

Ciabatę przekrawamy na pół wzdłuż i obie połówki smarujemy jamonezem.

Następnie na jednej z nich układamy liść sałaty plastry pomidora i pastrami oraz cienko pokrojoną rzodkiewkę.

Przykrywamy drugą częścią ciabaty.


Smacznego!

Wskazówki

W wersji wegańskiej zamiast pastrami wykorzystaj pieczony plaster cukinii czy bakłażana.

Jeśli przygotowujesz kanapkę do zjedzenia w domu polecamy podpiec ciabatę w piekarniku.

Kanapka z Pastrami i Jamonezem
Kanapka z Pastrami i Jamonezem
Kanapka z Pastrami i Jamonezem

Produkty, które mogą się przydać

Jamonez®- sos majonezowy wegański
Wytrawne przetwory
Jamonez®- sos majonezowy wegański
14.50 PLN

Najnowsze przepisy

Herbata z bazylią na pierwszy dzień jesieni
Herbata z bazylią na pierwszy dzień jesieni
14 Września , 2021
Kanapka z Pastrami i Jamonezem
Kanapka z Pastrami i Jamonezem
14 Września , 2021
Hand rollsy z salsą paprykową
Hand rollsy z salsą paprykową
14 Września , 2021

Najnowsze aktualności

Natura Food 2021
Czytaj więcej
Nagranie dla Telewizji Polskiej
Czytaj więcej
Wywiad w Radio Warszawa
Czytaj więcej

Znajdź nas:

Newsletter

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się już dziś!

Ta strona internetowa chroni twoją prywatność poprzez przestrzeganie EU General Data Protection Regulation (RODO). Nie wykorzystamy Twoich danych w żadnym celu, na który nie wyrażasz zgody. Prosimy o zgodę na korzystanie z anonimowych danych, aby poprawić jakość korzystania z naszej witryny. Polityka cookies