Grzanki z kozim serem
Data: 8 listopada 2021
Kategoria: Kuchenne inspiracje

Szybka przekąska, którą możesz zaserwować na kolację i z powodzeniem na jesienną imprezkę.

15 minut
bardzo łatwe
Przekąska
3-4 osoby

Szybka przekąska, którą możesz zaserwować na kolację i z powodzeniem na jesienną imprezkę.

Składniki

bagietka 1 szt

ser kozi kremowy 100g

oregano

masło do smarowania

Syrop żurawinowy z ziołami - 50ml

Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy w plastry o grubości ok 1cm.

Smarujemy masłem, posypujemy oregano i wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 200 stopni na 5 minut.

Podpieczone bagietki smarujemy kozim serem i polewamy syropem wg uznania.

Smacznego!

Wskazówki

Wypróbuj ten przepis z innymi syropami ETERNO.

Loading...