Wyszukaj na stronie:

Klopsiki z warzywami

25 Lipca 2022
Klopsiki z warzywami
40 minut
łatwe
Obiad
2-4 osoby

Bezglutenowe klopsiki do lekkiego, letniego obiadu.

Składniki

Chutney gruszkowy

300 g mięsa mielonego (najlepiej wieprzowo-wołowe)

1czerwona cebula

Natka pietruszki

2 łyżki mąki (np. orkiszowej)

Jajko

Sól, pieprz ziołowy

Ulubione pieczywo

Sposób przygotowania

Cebulę i natkę pietruszki siekamy na drobne kawałki.

Dodajemy mięso, jajko, dwie łyżki chutneya gruszkowego i mąkę. 

Formujemy małe kulki i pieczemy w 180 stopniach przez około 25 minut .

Podajemy z ulubionym pieczywem.

Smacznego!

Wskazówki

Klopsiki możesz podać z grillowanymi ziemniaczkami, sałatkąlub grillowanymi warzywami

Do obiadu przygotuj napój z dodatkiem cytrynek.

Klopsiki z warzywami
Klopsiki z warzywami
Klopsiki z warzywami

Produkty, które mogą się przydać

Chutney gruszkowy
Wytrawne przetwory
Chutney gruszkowy
13.00 PLN

Najnowsze przepisy

Jagodzianki z miodem
Jagodzianki z miodem
25 Lipca , 2022
Domowe lody waniliowo - jagodowe
Domowe lody waniliowo - jagodowe
25 Lipca , 2022
Ciasteczka herbaciane z jagodami
Ciasteczka herbaciane z jagodami
25 Lipca , 2022

Najnowsze aktualności

Artykuł pt.: "Zakręcony biznes"
Czytaj więcej
Dyplom za promowanie przedsiębiorczości rodzinnej
Czytaj więcej
Obchodzimy Dzień Cytryn w Słoiku
Czytaj więcej

Znajdź nas:

Newsletter

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się już dziś!

Ta strona internetowa chroni twoją prywatność poprzez przestrzeganie EU General Data Protection Regulation (RODO). Nie wykorzystamy Twoich danych w żadnym celu, na który nie wyrażasz zgody. Prosimy o zgodę na korzystanie z anonimowych danych, aby poprawić jakość korzystania z naszej witryny. Polityka cookies