Wyszukaj na stronie:

Kanapka śledziowa

03 Października 2016
Kanapka śledziowa
ok. 10min.
Łatwe
Przekąska
1 osoba

Rybka lubi pływać? Dzisiaj polecamy śledzika pod pierzynką z cebulki i buraczków podanego na kromce pumpernikla. Szybko, smacznie i zdrowo. No i jakże efektownie!

Składniki
śledź w oleju - 1 płat
cebula - 1 mała
pumpernikiel - 1 kromka
Buraczki z papryką ETERNO - 2 łyżki
Sposób przygotowania

Cebulkę posiekaj drobno i posmaż krótko na maśle. Z pumpernikla wytnij okrąg o średnicy 5cm. Na gotowej gromce ułóż cebulkę, potem pokrojonego śledzia i buraczki ze słoika.

Kanapka śledziowa
Kanapka śledziowa
Kanapka śledziowa
Kanapka śledziowa
Kanapka śledziowa
Kanapka śledziowa

Najnowsze przepisy

Napar ziołowy
Napar ziołowy
03 Października , 2016
Pieczone jabłka z pigwą
Pieczone jabłka z pigwą
03 Października , 2016
Letnia herbata z pigwą
Letnia herbata z pigwą
03 Października , 2016

Najnowsze aktualności

Międzynarodowe Branżowe Targi Żywności Warsaw Food Expo
Czytaj więcej
Pobierz ebook z wielkanocnymi przepisami
Czytaj więcej
Targi WorldFood Poland
Czytaj więcej

Znajdź nas:

Newsletter

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się już dziś!

Ta strona internetowa chroni twoją prywatność poprzez przestrzeganie EU General Data Protection Regulation (RODO). Nie wykorzystamy Twoich danych w żadnym celu, na który nie wyrażasz zgody. Prosimy o zgodę na korzystanie z anonimowych danych, aby poprawić jakość korzystania z naszej witryny. Polityka cookies