Wafle przekładane kremem kokosowym
Data: 20 lutego 2024
Kategoria: Kuchenne inspiracje



Chrupiące wafle przekładane kremem kokosowym, miazgą z fistaszków i marmoladą morelową. Smak dzieciństwa w nowej odsłonie.

Składniki

  • Krem o smaku kokosowej czekoladki
  • miazga z fistaszków
  • marmolada morelowa
  • opakowanie suchych wafli

Sposób przygotowania

Wafle nadziewamy na przemian kremem o smaku kokosowej czekoladki, miazgą z fistaszków i marmoladą morelową.

Chłodzimy w lodówce przez 40 minut.

Kroimy na mniejsze części.

Podajemy z herbatą bądź kawą.

Smacznego!

Wskazówki

Polecamy również konfiturę pigwową. 

Wafle przekładane kremem kokosowym
Wafle przekładane kremem kokosowym
Wafle przekładane kremem kokosowym
Loading...