Jaja nadziewane pastą ziołową
Data: 22 marca 2024
Kategoria: Kuchenne inspiracje



Jaja nadziewane pastą ziołową i chrzanem to coś czego nie może zabraknąć na Twoim Wielkanocnym stole, postawiliśmy na przełamanie zwyczajnych smaków ziołową pastą - wyszło obłędnie!

Składniki

  • 5 dużych jaj
  • 3 łyżki majonezu
  • 3 łyżki tartego chrzanu
  • koperek, natka pietruszki, szczypiorek
  • 1 ząbek czosnku

Sposób przygotowania

Jaja gotujemy i wydrążamy żółtka.

Majonez, chrzan i posiekane zioła dokładnie mieszamy.

Dodajemy posiekany czosnek.

Gotową pastę wykładamy na jaja.

Dekorujemy ziołami.

Smacznego!

Wskazówki

Dla urozmaicenia możesz użyć innych naszych chrzanów. 

  

Loading...