Jaja nadziewane pastą ziołową
Data: 22 marca 2024
Kategoria: Kuchenne inspiracje



Jaja nadziewane pastą ziołową i chrzanem to coś czego nie może zabraknąć na Twoim Wielkanocnym stole, postawiliśmy na przełamanie zwyczajnych smaków ziołową pastą - wyszło obłędnie!

Składniki

  • 5 dużych jaj
  • 3 łyżki majonezu
  • 3 łyżki tartego chrzanu
  • koperek, natka pietruszki, szczypiorek
  • 1 ząbek czosnku

Sposób przygotowania

Jaja gotujemy i wydrążamy żółtka.

Majonez, chrzan i posiekane zioła dokładnie mieszamy.

Dodajemy posiekany czosnek.

Gotową pastę wykładamy na jaja.

Dekorujemy ziołami.

Smacznego!

Wskazówki

Dla urozmaicenia możesz użyć innych naszych chrzanów. 


Jaja nadziewane pastą ziołową
Jaja nadziewane pastą ziołową
Jaja nadziewane pastą ziołową
Loading...