Jaja nadziewane pastą ziołową
Data: 22 marca 2024
Kategoria:
Kuchenne inspiracje
Data: 22 marca 2024
Kategoria:
Kuchenne inspiracje
Jaja nadziewane pastą ziołową i chrzanem to coś czego nie może zabraknąć na Twoim Wielkanocnym stole, postawiliśmy na przełamanie zwyczajnych smaków ziołową pastą - wyszło obłędnie!
Składniki
- 5 dużych jaj
- 3 łyżki majonezu
- 3 łyżki tartego chrzanu
- koperek, natka pietruszki, szczypiorek
- 1 ząbek czosnku
Sposób przygotowania
Jaja gotujemy i wydrążamy żółtka.
Majonez, chrzan i posiekane zioła dokładnie mieszamy.
Dodajemy posiekany czosnek.
Gotową pastę wykładamy na jaja.
Dekorujemy ziołami.
Smacznego!
Wskazówki
Dla urozmaicenia możesz użyć innych naszych chrzanów.